📍 חיים פקריס 3, רחובות
📍 איזור התעשייה אלון תבור, עמק יזרעאל
📍 משלוחים מהירים לכל הארץ
דף הבית » מקפיאים לעסקים
מקפיאים לעסקים, או מקפיאים תעשייתיים, שונים ממקפיאים ביתיים בכך שהם אמורים לאחסן כמויות גדולות של אוכל. בדרך כלל, הטמפרטורה הממוצעת שהם מספקים, היא הרבה מתחת לאפס, ורבים מהם מגיעים לטמפרטורה שנעה בין 20 ל-40 מעלות צלזיוס מתחת לאפס.
בשף פוינט תמצאו מקפיאים בגדלים שונים, ותוכלו לרכוש, מקפיאי דלפק, מקפיאים שולחניים, מקפיאי ארגז, מקפיאי עוגות, מקפיאי נירוסטה עומדים ועוד. אנחנו מספקים כמובן גם מקפיאי גלידה ממגוון סוגים, ואפילו בלאסט צ'ילר, או שוק פריזר, להקפאה מהירה במיוחד.
מקפיאים שכאלה הם הכרחיים בכל עסק הצריך לאחסן מזון.
שף פוינט, מבית חברת "הנקודה החמה" מספקת כבר עשרות שנים פתרונות ושירות למגוון רחב של לקוחות, הזקוקים למקררים ומקפיאים לעסקים. הבולטים מבין לקוחותינו הם כמובן מסעדות, אולמות אירועים, בתי קפה, מלונות, קונדיטוריות ועוד. ניתן אף למצוא בין לקוחותינו המזמינים מקררים תעשייתיים, גם חברות תרופות, ומעבדות מדעיות.
שוק המקפיאים לעסקים, מורכב ממוצרים איכותיים ואמינים לאורך שנים, אשר צריכים לספק פתרונות לגודל, למגוון לקוחות, לזמינות הדרושה של האוכל, וגם לחלל והמרחב בו המקפיאים אמורים להיות מותקנים. לכל לקוח צרכים ייחודיים, ועם התקדמות הטכנולוגיה, נוספים חידושים רבים במוצרים, אשר מצריכים התעדכנות בלתי פוסקת. משום כך, כדאי לעבוד מול משווק מקצועי, המכיר את האתגרים העומדים בפני עסקים בתחום המזון, ונותן שירות למספר גדול של לקוחות.
שף פוינט משווקת מקפיאים לעסקים, מהמתקדמים בשוק, והכל בלחיצת כפתור. אצלנו תוכלו לראות את המוצרים ואת הפרטים הקטנים, ולבצע רכישה דרך האתר. בנוסף, אנחנו תמיד זמינים בטלפון לכל שאלה והתייעצות, ונוכל לסייע לכם לבחור את המוצר הדרוש לכם, ולהזמינו בשיחה איתנו.
בתחום ההסעדה קיימים מקפיאים תעשייתיים רבים, המסוגלים לענות על כל צורך של הלקוחות. את סוגי המקפיאים ניתן לקטלג לפי אופי האחסון, ולפי הייעוד של המקפיא.
אופי האחסון- מקפיא שוכב או מקפיא עומד
מקפיאים לעסקים מגיעים בשתי צורות- מקפיא שוכב או מקפיא עומד.
המקפיאים השוכבים, או "מקפיא אמבטיה" כפי שנהוג לקרוא לו, מיועדים לרוב למוצרים שניתן להכניסם ולהוציאם מהמקפיא בקלות. הרבה פעמים, במקפיא שוכב, יאוחסנו מוצרים קטנים אשר ניתן אף לשים אותם אחד על השני, לדוגמה בשר, גלידות ועוד.
מקפיא עומד מאפשר סידור של מוצרים בצורה יעילה ומסודרת על די מדפים, והשימוש בו נפוץ כאשר נרצה להקפיא מוצרים גדולים, מוצרים אשר דרוש שיעמדו או שיהיו תלויים, מוצרים שנוכל להפשירם בתוך המקפיא ולנקז את המים והנוזלים בעת ההפשרה.
הקטגוריה השנייה לפיה מתאפיינים המקפיאים לעסקים, היא הייעוד של כל מקפיא- איזה מוצרים הוא מאחסן, היכן הוא נמצא בעסק, ומי אמור להשתמש בו.
המקפיאים לעסקים מספקים מגוון אדיר של פונקציות. בין היתר נוכל לראות-
חברת שף פוינט מספקת כמעט את כל המקפיאים לעסקים- מקפיאים ליישון בשר או להקפאה של מוצרי בצק, גלידות, עוף ודגים, ומוצרי מזון רבים נוספים.
אנחנו מספקים מקפיאים לפנים המטבח, הבאים במגוון גדלים ופתרונות איחסון מודולריים, ומקפיאי תצוגה ומקפיאים שהלקוח הוא זה שפותח אותם.
בשף פוינט תמצאו מקפיאים בגדלים שונים, ותוכלו לרכוש, מקפיאי דלפק, מקפיאים שולחניים, מקפיאי ארגז, מקפיאי עוגות, מקפיאי נירוסטה עומדים ועוד. אנחנו מספקים כמובן גם מקפיאי גלידה ממגוון סוגים, ואפילו בלאסט צ'ילר, או שוק פריזר, להקפאה מהירה במיוחד.
לא סתם הדגשנו את המושג "מקפיאים לעסקים", כי כשמם כן הם- עבור העסקים. הם לא רק אמורים לאחסן ולהקפיא מזון, אלא גם צריכים לתת לעסק תמורה ויתרונות אשר מספקים לו רווחים, או חוסכים לו עלויות. הנה כמה תכונות אשר חשוב לשים אליהן לב כאשר אתם רוכשים מקרר לעסק:
צריכת חשמל- חשוב מאוד לוודא את עוצמת המקרר, ולנסות לחשב כמה חשמל הוא צורך בכל חודש. זאת כדי שתוכלו לחשב מהן העלויות השוטפות של המקפיא. לעיתים מקפיא איכותי בעל מחיר גבוה יחסית אבל אם מנוע עוצמתי וצריכת חשמל מופחתת, יביא להורדה בהוצאות השוטפות.
נפח המקפיא- אין הרבה צורך להרחיב. אם מקפיא בייתי מגיע אולי ל-800 ליטר (לרוב הרבה פחות), הרי שמקפיא תעשייתי לרוב מאפשר נפח אחסון של מאות רבות, ואף אלפי ליטרים. אתם צריכים מקפיא שיכול להכיל את הדרישות של העסק.
מודולריות- ככל שהעסק מציע מגוון רחב יותר של מוצרים ואוכל, כמות המוצרים הדרושים להקפאה גדלה. חשוב לחשב מראש איפה יאוחסן כל מוצר או חומר גלם, האם דרושים מדפים, והאם יש צורך בפתרונות הניתנים לשינוי והזזה.
טמפרטורה- מקפיאים רבים יכולים להגיע לטמפרטורות רבות מתחת לאפס, אך האם זה מה שדרוש לכם? עסקים רבים משתמשים במוצרים הדורשים הקפאה בטמפרטורה מסוימת, ולכן חובה לבדוק את טווחי הקירור של המקפיא. יכול להיות שתרצו מקפיא המסוגל לקרר בטווחים משתנים, או לפי כמה אזורי הקפאה, כדי לאחסן מגוון של מוצרים בו זמנית, הדורשים הקפאה בטמפרטורות שונות.
הפשרה- ישנם סוגי אוכל רבים אשר דורשים הפשרה הדרגתית. לשם כך צריך לבדוק איזה מקפיא מספק את תהליך ההפשרה הרצוי. האם ניתן לתכנת את קצב ההפשרה והאם יש לו פתרונות ניקוז, האוספים את הנוזלים כאשר המוצר מפשיר?
תצוגה- האם דרוש לכם מקפיא עם דלת זכוכית או לא? האם דרוש מקפיא אשר הדלת שלו פתוחה רוב הזמן? מוצרים כמו גלידות ניתן לאחסן במגוון מקפיאים, ובהתאם לנגישות של הלקוחות. איזה מקפיא הכי מתאים לכם?
עיצוב ומיקום המקפיא- בעלי מסעדות עם שטח מצומצם, צריכים הרבה פעמים לחשוב על היכן למקם את המקפיא. האם המידות שלו מתאימות לחלל, והאם ניתן להשתמש בו גם לצרכים נוספים, כמו במקפיאי דלפק, המאפשרים עבודה על פלטת נירוסטה שטוחה מעל תא המקפיא?
לסיכום, מקפיאים לעסקים הם רכישה חשובה וגדולה עבור כל עסק, ולכן חשוב שתיעשה בצורה מושכלת. לפניכם כמה מהיתרונות של רכישת מקפיא לעסק דרך שף פוינט:
מקפיאים לעסקים, בכל הגדלים ולכל השימושים, רוכשים בשף פוינט!
מעוניינים שאחד מנציגנו יחזור אליכם עם פרטים נוספים?
פשוט מלאו את הטופס הבא או התקשרו אלינו ל-072-3355407 ונשמח לעמוד לרשותכם!