יותר חומרים מזינים, יותר טריות, יותר טעמים.
למה לאפות קמח שיושב על המדף כבר חודשים כשאפשר לטחון אותו בעצמכם?
במציאות של מערכת המזון להמונים המודרנית בכדי לייצר קמח שיוכל לשבת בשקים במיכלי משלוח, במחסנים ובמדפי חנויות מכולת במשך חודשים מבלי להתעפש יצרני המזונות התעשייתיים צריכים להסיר את כל מה שנותן לדגן את הטעם והערך התזונתי הייחודי שלו ולהפוך אותו לגנרי. אנחנו חושבים שזה רע.
בעזרת מטחנת קמח ביתית תוכלו לטחון קמח טרי בעצמכם בכל עת!
אין סיבה לותר על הרעננות. קמח תוצרת בית לא רק מכיל יותר חומרים מזינים מקמח שנקנה בסופרמרקטים, אלא הוא גם טעים יותר וניתן לאחסן אותו לאורך זמן!
בנוסף, בשימוש במטחנת קמח תוכלו לקבוע בעצמם את רמת הטחינה של הקמח בהתאם לצרכים שלכם וליצר קמח מכל שפע זני הדגנים שקיים, תוך חסכון כלכלי ניכר.
הפיקו יותר מהגרעינים שלכם בעזרת מטחנות הקמח של מוקמיל!