📍 חיים פקריס 3, רחובות
📍 איזור התעשייה אלון תבור, עמק יזרעאל
📍 משלוחים מהירים לכל הארץ

מהפכת הדגנים כבר כאן

8 יתרונות מרכזיים בשימוש במטחנת דגנים שלא כדאי לכם לפספס

לשימוש במטחנת דגנים או בשם העממי יותר מטחנת קמח יש יתרונות רבים, במיוחד עבור אנשים פרטיים או עסקים המעוניינים לעבד דגנים למטרות קולינריות או תזונתיות שונות.

להלן היתרונות העיקריים:

1. טריות :

שימור חומרים מזינים: דגנים שנטחנו טריים שומרים על יותר ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון בהשוואה לקמח שנרכש בחנות.

טעם משופר: לדגנים טחונים טריים יש טעם מעולה ועל ידי שימוש בהם תוכלו לשפר את הטעמים של מאפים ומתכונים אחרים.

2. התאמה אישית :

שליטה במרקם: ניתן לבחור את הגסות או העדינות של הטחינה, מה שמאפשר מרקמים מותאמים אישית המתאימים למתכונים שונים.

יכולת טחינה של מגוון דגנים: מטחנות קמח יכולות להתמודד עם דגנים שונים, כולל חיטה, תירס, שיפון, שיבולת שועל, שעורה, אורז, ואפילו שעועית ותבלינים שונים.

מטחנת חיטה להכנת קמח / מטחנת קמח תוצרת גרמניה דגם Mockmill 100 Stone Grain Mill

3. יתרונות בריאותיים :

קמח מדגנים מלאים: טחינת דגנים בעצמכם פירושה שתוכלו להשתמש בדגן המלא כולל הסובין והנבט, המכילים חומרים מזינים וסיבים משמעותיים.

ללא תוספות: קמח טחון ביתי נקי מחומרים משמרים ותוספים הנמצאים לעתים קרובות בקמח מעובד מסחרי.

4. יתרונות כלכליים :

חיסכון בעלויות: קניית דגנים מלאים בתפזורת יכולה להיות חסכונית יותר מרכישת קמח מעובד.

חיי מדף ארוכים יותר לדגנים: לדגנים מלאים יש חיי מדף ארוכים יותר מקמח מעובד, מה שמפחית פסולת וחוסך כסף.

5. קיימות

פסולת מופחתת: טחינת גרגירים בבית מפחיתה את הצורך בקמח ארוז, ותורמת להפחתת פסולת סביבתית.

מקורות מקומיים: שימוש במטחנת דגנים מעודד שימוש בדגנים ממקור מקומי, תמיכה בחקלאים מקומיים והפחתת טביעת הרגל הפחמנית הקשורה לתחבורה.

6. ורסטיליות :

שימושים מגוונים: ניתן להשתמש בדגנים טחונים לאפיית לחם, הכנת פסטה, הכנת דגנים ושימושים קולינריים אחרים.

דיאטות מיוחדות: מטחנות דגנים מועילות לאנשים עם הגבלות תזונתיות, כגון אלה הזקוקים לאפשרויות ללא גלוטן, מכיוון שהן יכולות לטחון דגנים חלופיים כמו אורז, קינואה ועוד.

7. נוחות :

טחינה לפי דרישה: טוחנים רק את הכמות הדרושה, מבטיחים שהקמח טרי תמיד ונמנעים מאחסון עודף.
קומפקטי וקל לשימוש: מטחנות תבואה מודרניות מתוכננות להיות ידידותיות וקומפקטיות ולהתאים בקלות למטבחים ביתיים או מסחריים.

8. חינוכי ומהנה :

חווית למידה: טחינת דגנים יכולה להיות פעילות חינוכית וללמד על עיבוד מזון ותזונה.
תהליך מרתק: רבים מוצאים שתהליך טחינת הדגנים שלהם מספק ומתגמל.

לסיכום, שימוש במטחנת דגנים מציע יתרונות רבים, לרבות ערך תזונתי משופר, חיסכון בעלויות, טעמים משופרים ושליטה רבה יותר על תהליך הטחינה. בנוסף שימוש במטחנת דגנים מהווה תמיכה בקיימות ובחקלאות המקומית, מה שהופך אותו לבחירה מצוינת עבור אנשים ועסקים בעלי מודעות לבריאות כאחד.

מטחנות קמח מוקמיל Mockmill מבית Wolfgang

Wolfgang Mock הוא יצרן גרמני מוביל בעל ותק של עשרות שנים המתמחה בייצור מטחנות קמח איכותיות.

עם ניסיון רב שנים בתעשייה ומחויבות לאיכות וחדשנות, מטחנות הקמח של Wolfgang Mock מסדרת Mockmill מביאות למטבח הביתי את היכולת לטחון קמח טרי בצורה קלה ויעילה.

המותג ידוע בעיצוביו הארגונומיים ובמכשירים העמידים, המספקים טחינה מקצועית תוך שמירה על הערכים התזונתיים של הדגנים.

כל המטחנות מיוצרות במפעל Wolfgang בגרמניה, ומייצגות את השילוב המושלם בין טכנולוגיה מתקדמת ואיכות בלתי מתפשרת. 

עם מטחנות הקמח של Wolfgang מסדרת Mockmill תוכלו ליהנות מקמח טרי, טחון לפי הצורך, המספק את הערכים התזונתיים המלאים והטעמים המקסימליים.

השוני העיקרי בין הדגמים Mockmill 100 ו-Mockmill 200 הוא בקיבולת הטחינה ובעוצמת המנוע (360 וואט/600 וואט, 100 גרם לדקה / 200 גרם לדקה).

סרטונים

התחבר

שכחת סיסמא?

המשיכו לצ'אט
דברו איתנו!
מעוניינים לפנות לאחד מנציגנו דרך ה-Whatsapp? פיתחו את לשונית הצ'אט!